Het project is uitverkocht

21 april Voorverkoop

19 april 2022

Tegenover de schitterende Sint-Andreaskerk in Groessen ontstaat de nieuwe, groene woonwijk Onder de Toren. De wijk bestaat uit 28 woningen: van prachtige hoek- en tussenwoningen, levensloopbestendige tweekappers tot ruime vrijstaande huizen. Wil jij wonen in het groene dorpshart van Groessen?

Voorverkoop
Op donderdag 21 april is het zover... dan start de voorverkoop! Vanaf 12.00 uur is alle informatie online beschikbaar, zoals de woningflyer, plattegronden, verkooptekeningen, de technische omschrijving en de verkoopprijzen. Van 15.00 tot 19.00 ben je van harte welkom bij Bosman en Rietbergen Makelaars om de woningflyer op te halen en al je vragen te stellen. 

Binnenkort: definitieve start verkoop
De actuele situatie in de wereld heeft ook invloed op de bouwbranche. Dit heeft in de verkoopvoorbereiding van Onder de Toren helaas tot vertraging geleid. Daarom starten we op 21 april met een voorverkoop. De definitieve verkoop start op 28 april aanstaande. Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvang je hiervan automatisch bericht. Middels deze website informeren we je alvast over de verkoopprocedure.

Je bent een stap dichterbij de aankoop van je nieuwe woning! 

« ga terug