Het project is uitverkocht

Maatwerk

Zoveel mensen zoveel wensen. En wij willen graag overal een passend antwoord op hebben. Daarom is er bij ons heel veel maatwerk mogelijk. Denk aan het uitbouwen van de begane grond, het plaatsen van een dakkapel of het wijzigen van de woningindeling. Bij bijna alle woningen zijn deze opties mogelijk.

Hieronder kom je een aantal opties tegen om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is. Vanaf start verkoop vind je op deze website een koperskeuzelijst waarin alle hoofdopties zijn opgenomen die je bij aankoop van de woning bij de makelaar kunt kiezen. Na aankoop van de woning ga je in gesprek met je kopersbegeleider en maak je nog keuzes voor de ruwbouw en afbouw van je woning. Heb je andere wensen dan in de lijsten zijn opgenomen? Dan kun je die natuurlijk bespreken met jouw kopersbegeleider. Dat is wonen naar jouw idee! Wat dacht je van deze opties?

KIES VOOR EEN UITBOUW
Een uitbouw aan je woning biedt extra leefruimte, die je misschien nog meer mogelijkheden geeft om jouw woonwensen te realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speel- of televisieruimte voor de kinderen, een study of een separate eetkamer? Of creëer extra ruimte in je berging door deze te verbreden.

   

PREMIUM WONEN 
Met een premiumpakket heb je bij oplevering direct een instapklare, zeer complete woning. Met onder andere luxe details die je terugziet in de wand- en plafondafwerking en het schilderwerk. De woning kan compleet met afgewerkte wanden, vloeren en raambekleding worden opgeleverd. Dat scheelt best wel wat kluswerk, je kunt er zo in!

Als je kiest voor een premium pakket, dan is het mogelijk om een keuken in je woning te laten plaatsen vóór oplevering. Je kunt daarvoor terecht bij onze projectleverancier Qoqon keukens. Kies je niet voor een premium pakket maar wel voor een keuken via onze projectleverancier, dan zorgen zij ervoor dat die direct na oplevering of aansluitend op jouw eigen planning wordt geplaatst. Bovendien bespaar je kosten voor verplaatsing van leidingwerk als je kiest voor een keuken van Qoqon keukens.