Het project is uitverkocht

Procedure

Wil jij ook wonen in Onder de Toren?

1. Maak je interesse kenbaar
Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Uiteraard wordt nieuws over het project op de website geplaatst, houdt deze ook in de gaten. 

2. Voorverkoop
Op 21 april was de voorverkoop van nieuwbouwproject Onder de Toren bij Bosman Rietbergen Makelaars in Duiven. We hebben veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen en er zijn meer dan 100 woningflyers uitgedeeld. Een mooie opkomst! We danken de geïnteresseerden voor hun komst en interesse in het project. Alle woninginformatie is vanaf de voorverkoop online beschikbaar. 

   

3. Start verkoop 
Het moment is daar... de start verkoop van Onder de Toren! Vanaf start verkoop kun je jouw voorkeur(en) kenbaar maken bij de makelaar.  

4. Inschrijven voor een woning
Inschrijven is mogelijk vanaf 28 april tot en met 9 mei aanstaande. Inschrijvingen die na 9 mei 2022 binnenkomen, worden op de reservelijst geplaatst. Uiterlijk maandag 16 mei aanstaande laat de makelaar weten of je in aanmerking komt voor een woning. Je bent een stap dichterbij de aankoop van een nieuw huis! Kom je (nog) niet in aanmerking, dan ontvang je hiervan een e-mail. In dat geval plaatsen we je op de reservelijst. 

5. Optiegesprek
Als je in aanmerking komt voor een woning, neemt een medewerker van Bosman Rietbergen Makelaars contact met je op voor een optiegesprek. Je krijgt dan aanvullende informatie over de woning en de koopprocedure. Vervolgens krijg je een week tijd om te beslissen of je de woning wilt kopen.

6. Kies je 1e maatwerk
Het is slim om voor het gesprek met de makelaar alvast je financieringsmogelijkheden te onderzoeken, want dit is ook het moment om de eerste keuzes voor maatwerkopties (de hoofdopties) te maken. Deze kun je binnen je hypotheek financieren en kunnen niet op een later moment alsnog worden gekozen. Een belangrijke stap! Misschien heb je wensen die niet allemaal in de koperskeuzelijst staan. Bespreek deze zeker met je makelaar, want er is veel mogelijk.


7. Teken je koopovereenkomst
Als je jouw woning hebt gekozen, maakt de makelaar het contract verder op. Als je gekozen hebt voor hoofdopties uit de koperskeuzelijst, dan worden die ook opgenomen in de overeenkomst. Zo kun je deze eenvoudiger meenemen in de financiering van de woning.

8. Regel je financiering
Nadat je contract is getekend, ga je de financiering van de woning verder uitwerken en vastleggen. Je kunt hiervoor zelf bepalen bij welke hypotheekverstrekker of tussenpersoon je offertes opvraagt. Hypotheekregels veranderen regelmatig, dus zorg dat je je goed informeert. Houd rekening met de looptijd en ingangsdatum van de offerte in relatie tot de start bouw.

9. Kies jouw maatwerk
In een persoonlijk gesprek met onze kopersbegeleider neem je alle aangeboden ruw- en afbouwopties door. Daarbij staan jouw woonwensen centraal. Vanaf het moment dat je de koopovereenkomst hebt getekend, totdat je nieuwe woning wordt opgeleverd, is de kopersbegeleider het aanspreekpunt voor al je vragen.  

10. Bezoek de showrooms
Om je woning helemaal aan jouw wensen aan te passen, werken wij samen met partners zoals Qoqon die onder andere zorg kunnen dragen voor een keuken, badkamer en vloerafwerking. Zo zorg je ervoor dat jouw woning nog completer is en past bij je levensstijl. 

          

11. Maak een afspraak met de notaris
Als het zover is dat de overdracht kan plaatsvinden, krijg je daarover bericht. Bij het zogenaamde passeren van de akte betaal je de grondkosten van je woning. De aanneemsom betaal je in termijnen die gelijk opgaan met de vorderingen van de bouw. Het moment waarop de akte van levering plaatsvindt, bepaalt ook of er grond- en eventueel bouwrente verschuldigd is.

12. Volg de bouw

Tijdens de bouw van jouw woning houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook mag je regelmatig een kijkje op de bouwplaats nemen. Zo kun je de bouw van jouw nieuwe huis op de voet volgen. 

13. Ontvang je sleutel
Als je huis bijna klaar is, lopen we er samen helemaal doorheen. We noemen dat een voorschouw. Mochten er verbeterpunten zijn, dan kun je die aangeven. Zo zorgen we dat jouw huis in perfecte staat is als je de sleutel krijgt.

14. Helemaal thuis
Nu je de sleutel hebt, breng je zelf de finishing touch aan. Je richt het helemaal naar jouw wens in. Zo wordt het echt jouw thuis.