Het project is uitverkocht

Gemeente en ontwikkelaar tekenen anterieure overeenkomst

10 september 2021

Op donderdag 9 september 2021 hebben de gemeente Duiven en Hoedemakers bouw en ontwikkeling de anterieure overeenkomst voor de realisatie van 28 woningen in Groessen getekendDaarmee komt de totstandkoming van het nieuwbouwplan een stap dichterbij. 

Wonen in een groen dorpshart
Het nieuwbouwproject 'Onder de Toren' staat voor een diversiteit aan prachtige woningen geschikt voor jong en oud. De nieuwe woonbuurt komt op een fraaie locatie in Groessen omringd met groen en landerijen. De architectuur van de woningen vormt een mooie eenheid en sluit perfect aan bij de landelijke omgeving. Ook zijn de woningen in diverse typen en grootte beschikbaar.  

Het vervolgproces
Onlangs is de anterieure overeenkomst met afspraken tussen de gemeente Duiven en de ontwikkelaar Hoedemakers bouw en ontwikkeling vastgelegd. Nu kan in het proces verder worden gegaan met het bestemmingsplan. De procedure rondom het bestemmingsplan is op dit moment in volle gang. Na het vaststellen van het bestemmingsplan kan de omgevingsvergunning, oftewel de bouwvergunning, aangevraagd worden. De planning rondom de bouw volgt. Naar verwachting start de verkoop van de woningen in het voorjaar 2022. 

Gedurende het proces stemmen de gemeente Duiven, de Dorpsraad en Hoedemakers bouw en ontwikkeling de behoeften vanuit de omgeving en de invulling van het plan voortdurend met elkaar af.

« ga terug