Het project is uitverkocht

Op naar een mooi bouwjaar!

11 januari 2022

"Onder de Toren": in 2022 moet het gebeuren. De ontwikkelingen gaan volop door. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt en veel gesproken om een jarenlange droom werkelijkheid te laten worden. En het lijkt er nu echt op dat het gaat gebeuren. Er ligt een breed gedragen plan waar 28 nieuwe woningen uit voortkomen voor het dorp Groessen.

Het project "Onder de Toren" staat aan de vooravond van realisatie. De laatste plooien worden de komende maanden gladgestreken. Het plan wordt begin 2022 in de gemeenteraad behandeld. Na de zomer moeten de eerste contouren zichtbaar worden tussen Heiliglandsestraat en Dorpstraat.

Ook de Dorpsraad is blij met de ontwikkelingen. Het bestuur heeft na verschillende gesprekken en een aantal aanpassingen het nieuwe plan omarmd. 

Komend voorjaar worden avonden georganiseerd om geïnteresseerden en betrokkenen te informeren. Potentiële kopers kunnen zich dan inschrijven. In de periode daarop volgt de toewijzing van de woningen en een korte tijd later de start van het bouwproject.  

Bovenstaand artikel is onlangs gepubliceerd in nieuwskrant de Dorpsbode. De Dorpsbode is een uitgave van de Dorpsraad in Groessen. 

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief

« ga terug