Het project is uitverkocht

Robbin en Mandy: "Blij verrast met een woning in Onder de Toren".

27 juni 2022

Een bijzondere plek, duurzame nieuwbouw en een centrale ligging: Robbin Winters en Mandy Pastoors werden verliefd op een woning in de nieuwe woonwijk ‘Onder de Toren’ in Groessen. Zij kwamen via een vriend in aanraking met het nieuwbouwproject. Inmiddels mogen we ze feliciteren met de aankoop van een prachtige levensloopbestendige hoekwoning. Hoedemakers bouw en ontwikkeling realiseert in totaal 28 woningen binnen het nieuwbouwplan. Het woningaanbod bestaat uit diverse woningtypes. Van hoek- en tussenwoningen, tweekappers tot vrijstaande huizen. In de omgeving vinden we veel groen en mooie landerijen.  

Een spannende week
Nadat Robbin en Mandy hun voorkeuren hadden kenbaar gemaakt, was het wachten tot de toewijzing. ''Het was een spannende week. We waren enorm blij toen we hoorden dat we een woning toegewezen hadden gekregen. Vooral omdat we wisten dat er veel mensen zich hadden ingeschreven voor het project. We waren echt verrast! Daarna werd alles snel geregeld. Ondertussen hebben we onze handtekening gezet en is het wachten totdat Hoedemakers gaat starten met de bouw.”

Om de hoek bij onze ouders
We vragen de enthousiaste kopers naar de locatie. “Groessen is een leuk dorp. Alle basisvoorzieningen zijn in de buurt aanwezig en met de fiets is alles goed bereikbaar. We zijn beide opgegroeid in deze regio. Robbin zijn ouders komen uit Groessen en mijn vader woont in het naastgelegen dorpje Loo. We wonen dus binnenkort letterlijk om de hoek bij onze ouders. Bovendien vind Robbin het stiekem heel leuk dat hij straks dichtbij de locatie van de kermis woont.”, aldus Mandy lachend.

Nieuwbouw
Robbin benadrukt: “Dit wordt een fijne buurt om te wonen, dat kan niet anders. Ik heb mooie herinneringen aan Groessen en voor ons is de locatie perfect om te wonen. Ook maakt nieuwbouw het mogelijk dat je veel zelf kan beslissen. Wij vinden het fijn dat alles nieuw is en de woning duurzaam gebouwd wordt. We kijken ernaar uit om samen in deze mooie nieuwbouwwoning te gaan wonen. Voor nu blijft het nog bij een wandeling langs de projectlocatie.''

De Kersenboom
Mandy en Robbin gaan wonen in woningtype ‘De Kersenboom’: een levensloopbestendige hoekwoning met een gebruikersoppervlakte van 110m². In deze woning kun je een leven lang wonen, want er is in basis een slaapkamer en een badkamer op de begane grond aanwezig. Verder is de eerste verdieping gemakkelijk in te delen met bijvoorbeeld extra slaapkamers. De royale tuin maakt de woning compleet. Deze achtertuin is gelegen op het zuiden en het oosten. Ideaal om optimaal te genieten van fijne zonnestralen en zomerse dagen.

De start verkoop van Onder de Toren is goed verlopen en de eerste koopcontracten zijn inmiddels getekend. Inschrijven voor dit project is op dit moment dus niet meer mogelijk.

« ga terug