Het project is uitverkocht

Succesvolle start verkoop

13 mei 2022

De start verkoop van Onder de Toren is goed verlopen. We hebben inmiddels meer dan 150 inschrijvingen mogen ontvangen. Een prachtig resultaat en een stap dichterbij de realisatie van het nieuwbouwplan. Een plan dat tot stand is gekomen vanuit de gedachte 'van, voor en door Groessen'.

De nieuwe woonwijk wordt gebouwd tegenover de Sint-Andreaskerk in Groessen en bestaat uit 28 nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes. Dankzij de centrale ligging van de wijk vind je alle dorpse voorzieningen om de hoek.

De inschrijvingen
De inschrijfperiode voor het nieuwbouwplan is inmiddels gesloten. Onder de inschrijvingen zijn een aantal woningtypes erg populair, zoals het type Meidoorn. Hierdoor is het niet mogelijk alle geïnteresseerden een woning toe te wijzen. Wel hebben we nagenoeg alle woningen kunnen toewijzen aan (voormalige) inwoners van Groessen. Hier zijn we blij mee! Onder de Toren wordt een woonwijk voor een breed publiek. Jong en oud, woont fijn samen in het groene dorpshart.

De verkoopprocedure
Heb jij je ingeschreven voor het plan en je voorkeuren kenbaar gemaakt? Uiterlijk maandag 16 mei 2022 laat de makelaar weten of je in aanmerking komt voor een woning. Kom je niet in aanmerking, dan ontvang je een e-mail en kom je op de reservelijst. De procedure is te lezen op de website.

Blijf via deze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

« ga terug