Het project is uitverkocht

Nieuwsgierig naar het voorlopig ontwerp?

17 september 2021

Het voorlopig ontwerp voor projectlocatie 'Onder de Toren' is bekend! Tijdens een druk bezochte informatiebijeenkomst is het voorlopig ontwerp van het nieuwbouwproject gepresenteerd. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Hartstikke leuk!

Wonen op een prachtige locatie die zich kenmerkt als groene dorpshart. Op een plek waar jong en oud zich thuis voelt. Dat is wonen in 'onder de toren'! 

Succesvolle informatieavond
Onlangs is tijdens een succesvolle informatiebijeenkomst het voorlopig ontwerp gepresenteerd, de bestemmingsplanprocedure uitgelegd en een toelichting gegeven op de ruimtelijke ontwikkeling van het dorpshart. De nieuwbouwplannen zijn enthousiast ontvangen door belangstellenden in het dorp. Zowel jong als oud wenst te wonen in deze nieuwe woonbuurt met prachtige woningen. Voorjaar 2022 start de verkoop van de woningen. 

Het voorlopige ontwerp
Het ontwikkelplan biedt een ruim aanbod woningen. Van prachtige hoek- en tussenwoningen, tweekappers tot mooie vrijstaande huizen. De woningen hebben een eigen identiteit, maar vormen toch duidelijk één geheel. In iedere woning geniet je van comfort en een mooie lichtinval. Buiten is een heerlijke tuin en ruimvoldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Nieuwsgierig naar het ontwerp?

Download nu het voorlopig ontwerp om alvast een indruk te krijgen van de uitstraling van de woningen, woningtypes en de plattegronden.

De architect stemt het ontwerp van de woningen af met Hoedemakers, de gemeente Duiven en de Dorpsraad. Nu is het voorlopig ontwerp gepresenteerd en in een later stadium volgt het definitieve ontwerp. 

« ga terug